1071 Ankara


Oğuzata İnşaat üzerinden 1071 Ankara konut projesine yer verildiğini söylemek gereklidir. Bu anlamda projenin Ankara – Çukurambar ilçesinde yükselmesi söz konusudur. Projenin toplam arsa alanı olarak da 20.000 m2 değerine yer verilmektedir. Sonuç olarak toplamda 556 konut sayısı ile yatırımcılarını karşılıyor. Üstelik konutların yanı sıra ofis ile dükkan yapıtlarına da sahiptir.

1071 Ankara Projesinde Konut Tipleri

1071 Ankara üzerinden rezidans yapılarının sunulması esas alınmıştır. Ancak baştan da söylediğimiz gibi ofis ile dükkan tasarımlarına da yer veriliyor. Kapsamlı olarak tasarlanan konut projelerinden bir tanesidir. Sonuç olarak projeden yana teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi hedef alınıyor. Blokları ile konutlarına yönelik detaylar ise şu şekildedir;

  • Toplamda 3 bloktan yana konut tiplerinin sunulması söz konusudur.
  • Rezidans bloklarından yana 1+1’den 5+1’ e kadar çeşitli konut tipleri sunuluyor.
  • Dairelerin loft tiplerinde olduğunu da baştan söylemek gerekiyor.
  • Farklı olarak 1+1 olan dairelerin metre tavan yüksekliğine dikkat etmekte fayda var.

Konutların incelemeleri arkasından tercihlerde bulunabilirsiniz. Burada oda sayıları, katlar, m2 hesaplamaları göz önünde bulundurulur. Sonuç olarak da dairelerin fiyatları karşınıza çıkacaktır. Bu fiyatlardan yana projenin herhangi bir kampanyası bulunmuyor. Ödeme seçenekleri ile alakalı bilgi sahibi olanlar konut kredilerinden yana yola çıkarak yatırımlara geçiş yapabilirler.

1071 Ankara Bina – Konut Özellikleri

Tam olarak site olmadığından kaynaklı projenin site özellikleri sınırlı sayıdadır. Burada klasik olarak güvenlik önlemlerinin göz önünde bulundurulması söz konusudur. Kameralı olacak şekilde güvenlik sistemlerine yer verilmektedir. 1071 Ankara site özellikleri olarak kapalı otoparklara da sahip olduğunu söylemeliyiz. Bina merkezi ısıtma özelliklerine ve ısı pay ölçerlere sahiptir. Asansörlü olarak tasarlanan binaların hidrofor ile jeneratör özellikleri de mevcut. Deprem yönetmeliklerine uygun olduğunu da baştan söylemek gerekiyor.


Burak Cal

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir