Osa Life Ankara Emlak Projesi


Osa Grup Yapı tarafından Ankara Çankaya’da Alacaatlı Mahallesi Yaşamkent mevkiinde hayata geçen butik bir projedir. Osa Life Ankara Emlak Projesi 5 bin 241 metrekare alana inşa edilmiş 35 adet daireden oluşmaktadır. Konforun ön planda tutulduğu evlerde 4 metre kat yüksekliği yapılmış. Daire alanları 205, 210 ve 215 metrekare olarak tasarlanırken 4+1 seçenekle sunulmaktadır. 5 bin metrekare peyzaj alanı ayrılan Osa Life Ankara yaşam merkezinde 1000 metrekarelik otopark alanı yer almaktadır. Tek blok halinde tasarlanan yapı projesinde modern hayatın tüm imkanları daire sahiplerine sunulmuş.

Dünyaya Açılan Yeni Kapınız Osa Life Ankara

Modern mimari yapısı ve fonksiyonel alanları ile Osa Life Ankara Emlak Projesi; kameralı güvenlik sisteminin yanında 7/24 özel güvenlik sunarken açık otopark, kapalı otopark, engelli ve misafir otoparkı, spor salonu, tenis kortu, basketbol sahası, sosyal tesis, çocuklar için oyun alanları, sauna, jakuzi, buhar odası, soyunma odası, duş, fitness center, yeşil alanlar ve özel peyzaj düzenlemesi ile otel konforunda bir rahatlık sunmaktadır. Osa Life Ankara doğa ile dağa fazla buluşma imkanı için özel tasarlanmış boydan boya cam balkon ve yine özel tasarım geniş salon kapıları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Hayalinizdeki Yaşam Osa Life Ankara

Büyük ev arayanlara özel tasarlanan Osa Life Ankara Emlak Projesi aynı zamanda akıllı ev otomasyonu ile dairenizi istediğiniz yerden istediğiniz zaman kontrol etme imkanı sunmaktadır. Daire sahipleri için Çöp şut sistemini kurmayı unutmayan Osa Life Ankara az kolon sayısı ile daha geniş ve daha kullanışlı alanlar yaratması başarmış. Ankara’nın en gözde semtinde yükselen Osa Life Ankara yatırım yapmak isteyenler içinde cazip bir seçim alanı olmuş durumdadır.


Burak Cal

0 Comments

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir